Combineer nieuws met andere informatie

Op zoek naar methodes om je bedrijf extra goed op de kaart te zetten of om klanten te trekken? Denk dan ook eens aan digital signage. Door middel van beeldschermcommunicatie kun je klanten informeren en stimuleren een aankoop te doen.

Goed voor zowel klant als bedrijf

Beeldschermcommunicatie wordt opgebouwd met behulp van teksten en afbeeldingen maar ook filmpjes. Deze worden steeds op dezelfde wijze afgespeeld en zijn toegespitst op het bedrijf en de situatie maar houden ook rekening met de doelgroep. Zo kies je dus voor onderwerpen die met jouw bedrijf te maken hebben en voorzie je in informatie die zowel nut voor de klanten heeft maar ook rendement kan opleveren.

Varieer met de beelden

De beelden op het scherm kun je, zeker ook om niet steeds hetzelfde te hoeven zien, combineren met tal van andere zaken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een koppeling met het nieuws. Als mensen bijvoorbeeld in een wachtkamer zitten tot hun afspraak plaatsvindt zullen ze al snel geneigd zijn naar het scherm te kijken. Dit doodt niet alleen de wachttijd maar zorgt er ook voor ze nuttige informatie kunnen lezen. Als je deze dan ook nog eens combineert met nieuwsberichten of een koppeling geeft naar sociale media is het plaatje helemaal compleet.

Laat het regelen door een professional

Om dit proces op de juiste manier aan te pakken is het verstandig hiervoor een bedrijf in te schakelen die precies weet hoe dit te doen. Zij verzorgen de juiste informatie, kiezen er geschikte muziek bij en zorgen er ook voor dat het goed werkt. Zo combineer je allerlei informatie waar mensen wat mee kunnen en die je ook nog eens klanten op kan leveren. Een bedrijf als QYN kan dit gehele proces van A tot Z voor je verzorgen.